Stokke

SAZNAJTE ZAŠTO MILIONI RODITELJA OBOŽAVAJU LEGENDARNU STOKKE TRIPP TRAPP® STOLICU

Poznata kao stolica koja raste sa detetom, Stokke Tripp Trapp® prati dete kroz sve faze detinjstva ali i kasnije. Omiljena u milionima porodica, dizajnirana je da zbliži roditelje i decu.

Norveška kompanija Stokke® poznata je širom sveta kao proizvođač najbolje dečije opreme u svojoj klasi. Svi proizvodi mogu se pohvaliti prelepim skandinavskim dizajnom, a krasi ih zajednički cilj podsticanje razvoja deteta i negovanje porodičnih odnosa.

Širom planete prodato je više od 12 miliona Tripp Trapp® stolica!
Otkrivamo zašto je toliko dece odraslo uz nju i šta je čini vanvremenskim klasikom

BEBE I DECA PRIDRUŽUJU SE PORODICI ZA STOLOM

Dizajnirana da stane uz sto standardnih dimenzija, Tripp Trapp® stolica dovodi bebu u srce porodičnog života. Čak i najmlađi uključeni su u svakodnevne obroke i uče i razvijaju se sa svojim najdražima. Dete će uvek biti smešteno na odgovarajućoj visini, što donosi osećaj bliskosti sa roditeljima. Za mališana je ovo važan korak kreiranja specifične veze i bitan momenat društvenog razvoja, bez obzira da li je vreme za obrok ili igru.

PRILAGOĐAVA SE SVIM UZRASTIMA

Ova stolica raste sa detetom, a dubina i visina sedišta kao i nožne ploče mogu se prilagoditi svakom uzrastu i u potpunosti pridržavaju dečija leđa, natkolenice i potkolenice. Dvostruko zakrivljeni naslon omogućava deci da sede u udobnom položaju koji je zdrav i pogodan za razvoj kičme. Sedi li na njoj mlađe ili starije dete ili odrasla osoba, Tripp Trapp® uvek se može prilagoditi i garantuje ergonomsko i udobno sedenje.

PRATI POTREBE DETETA

Niz odgovarajućih dodataka prati sjajnu Tripp Trapp® stolicu! Set za novorođenčad može se koristiti od rođenja do, otprilike, šest meseci i čak i najmlađu bebu uključuje u porodične aktivnosti. Prijatan, udoban i ergonomski dizajn prija bebi, a njeno prisustvo za stolom omogućuje izuzetno bitan kontakt očima sa ostalim članovima porodice. Kada bebe mogu sedeti same, vreme je da pređete na Bebi set. On se lako postavlja na stolicu i pruža sjajnu potporu bokovima i leđima, a deca zahvaljujući njemu vežbaju pravilno sedenje. Uživajte u prvim”Uspeo sam sam!” trenucima, kada vase dete otkriva uzbuđenje neizvesnosti koje dolazi kada samo sedne u stolicu.

IMA DODATKE

Sjajan dodatak stolici jeste i mekani jastuk koji dolazi u raznim verzijama prekrasnog dizajna i savršeno se uklapa u svaki enterijer. Na stolicu se takođe može dodati poslužavnik koji se lako čisti, te se ona tada pretvara u hranilicu.

DIZAJNIRANA JE DA BUDE DUGOTRAJNA

Postoji dobar razlog zašto Tripp Trapp® nazivamo stolicom za ceo život. Ona zaista postaje deo porodice jer se, isprva kupljena za bebu, često koristi tokom detinjstva, sve do tinejdžerskih dana i kasnije. Njena čvrsta konstrukcija može podneti do 136 kg, a mnogi odrasli koriste je kao omiljenu stolicu za ručavanje ili kućnu kancelariju.

KLASIČNI SKANDINAVSKI DIZAJN

Jednostavne linije i klasični detalji prepoznatljive Tripp Trapp® stolice postale su deo jednog od najprepoznatljivijih skadinavskih stilova. Njihov univerzalni stil čini ih stolicama koje se mogu koristiti uz svaki standardni sto za ručavanje. Roditelji često ističu kako se one lako uklapaju u nihov dom i uopšte ne liče na standardne proizvode za decu.

RADOST ODABIRA OMILJENE NIJANSE

Odaberite savršenu stolicu iz ponude nijansi koje se slažu uz svako uređenje doma. Od evergreen zelene i nijanse prirodne bukve pa do tople crvene, mahovina zelene i bebi roze… koju birate?

PROIZVEDENO U EVROPI

Tripp Trap® stolice napravljene su od evropske bukve i hrasta, koje zanatlije posebno ističu zbog njihove izdržljivosti, snage i fleksibilnosti. Izabrani su samo najbolji komadi drveta i njihovi predivni godovi na svakoj stolici vremenom postaju sve atraktivniji.

Stokke® koristi ove sjajne resurse vodeci se dvema glavnim principima izdržljivosti. Prvo, poreklo drveta moguće je ispratiti od samog početka, a svi snabdevači se moraju pridržavati strogih pravila zasnovanih na dugoročnim planovima upravljanja šumom i njenim dobrima. Kontrolišu ih ovlašćeni lokalni zastpunici koji podržavaju šumarstvo.

Drugo, proizvodnja se odvija u neposrednoj blizini mesta na kome se nalaze sirovi materijali kako bi se smanjilo vreme transporta, koje ujedno umanjuje zagađenje.

Briga o deci znači i brigu o planeti i kada kupujete Tripp Trapp®, možete računati da će ona trajati mnogo godina.

SEDAM GODINA GARANCIJE

Tripp Trapp® stolice dizajnirane su da traju celog života i uz njih dolazi garancija od sedam godina.

Za više informacija o brendu Stokke®, posetite www.stokke.com