Darujemo dve prelepo dizajnirane Tripp Trapp® stolice

Tripp Trapp® stolica širom sveta smatra se jednim od legendarnih komada dečijeg nameštaja! Dizajnirana za bebe i decu, donosi mogućnost ergonomskog sedenja i poznata je kao stolica koja raste sa detetom, budući da se savršeno prilagođava svakom uzrastu, pa čak i zrelom dobu.

Milioni porodica širom sveta obožavaju ovu stolicu. Ne morate nam verovati na reč, isprobajte je sami! Sada imate priliku da osvojite predivnu Tripp Trapp® stolicu.

Da biste učestvovali u darivanju, potrebno je da zapratite Kids Land Srbija stranicu na Instagramu i da nam u komentaru na objavu napišete zašto biste želeli da imate ovu stolicu, ali i tagujete svoje prijatelje kojima bi takođe mogla biti potrebna. Darivanje se odnosi isključivo na teritoriju Republike Srbije, a učesnicima će se smatrati svi koji navedene korake ispune do 10.1.

Dobitnici će biti odabrani nasumučnim izborom putem sajta www.commentpicker.com i objavljeni u komentaru na objavu, 11.1. tokom dana.

Ukoliko već imate Tripp Trapp® stolicu, voleli bismo da čujemo vase utiske. Deljenjem ličnog iskustva pomažete roditeljima da pronađu idealnu stolicu za svog mališana.

Dva dobitnika moći će da izaberu Tripp Trapp® stolicu u nijansi koju žele. Ova moderna stolica dolazi u više nijansi koje odgovaraju skoro svakom enterijeru. Odlučite se za uvek popularnu nijansu prirodne bukve, toplu pop crvenu, zelenu mahovinu uli ružičasti ton.

Od pojavljivanja na tržištu 1972. godine pa do današnjeg dana, Stokke® Tripp Trapp® stolica prodata je u više od 12 miliona primeraka. Evo šta je čini vanvremenskim klasikom:

BEBE I DECA PRIDRUŽUJU SE PORODICI ZA STOLOM

Tripp Trapp® stolica dovodi bebu do stola u savršeno odgovarajućoj visini. Dete je u centru porodičnih dešavanja i od najranijih detinjstva usvaja prave vrednosti koje kasnije pomažu pri savladavanju osnovnih socijalnih veština. Najmlađi su uključeni u svakodnevne obroke i uče i razvijaju se sa svojim najdražima. Dete će uvek biti smešteno na odgovarajućoj visini, što donosi osećaj bliskosti sa članovima porodice. Za mališana je ovo važan korak kreiranja specifične veze i bitan momenat društvenog razvoja. Bez obzira da li je vreme za obrok ili igru, mališan će sedeti sa vama. Pravilne linije i klasični detalji legendarne Tripp Trapp® čine je prigodnom za svaki dom.

PRILAGOĐAVA SE SVIM UZRASTIMA

Deca će uvek imati maksimalnu udobnost zahvaljujući ergonomskom Tripp Trapp® dizajnu. Dubina i visina sedišta kao i nožna ploča mogu se prilagoditi svakom uzrastu i u potpunosti podržavaju pravilno sedenje i dobar položaj natkolenica i potkolenica. Dvostruko zakrivljeni naslon omogućava deci sedenje u potpuno oslonjenom položaju, bez pritisaka na kičmu koja je u fazi razvoja.

DIZAJNIRANA JE DA BUDE DUGOTRAJNA

Postoji dobar razlog zašto Tripp Trapp® nazivamo stolicom za ceo život. Ona zaista postaje deo porodice jer se, isprva kupljena za bebu, često koristi tokom detinjstva, sve do tinejdžerskih dana i kasnije. Njena čvrsta konstrukcija može podneti do 136 kg, a mnogi odrasli koriste je kao omiljenu stolicu za ručavanje ili kućnu kancelariju.

Učestvujte u darivanju!

* Ukoliko na stanju nema one koju ste odabrali, možete izabrati dostupnu nijansu Tripp Trapp® stolice.