Pratite nas!
Kids Land kontakt
Adresa

Obrovačka 21, 21203 Veternik, Srbija

Email

info@kidsland.rs

Tel

021 824 827

063 108 2845

Call centar: 021 824 827; 063 108 2845

KADA VODITE VAŠEG MALIŠANA U ŠETNJU SVE ŠTO VAM JE POTREBNO SU BOOK POP UP Kolica, korpa/nosiljka, SPORTSKO sedište i auto sediše - sve u jednom sistemu!

Peg-Perego ider u inovacijama na polju proizvoda za bebe i malu decu, osmislio je sistem pomoću koga roditelji na jednom mestu imaju sve što im je neophodno za šetnju ili vožnju sa detetom.

BOOK MODULAR SYSTEM 3-u-1 će vam pomoći da stignete udobno bilo gde uz minimumom napora.

BOOK MODULAR SISTEM:
RAM ZA KOLICA - KORPA ZA KOLICA/NOSILJKA - SEDIŠTE ZA KOLICA - AUTO SEDIŠTE

Ono što čini sistem drugačijim od drugih je mogućnost kombinovanje korpe, sedišta ili auto sedišta sa ramom, i to samo jednim klikom, tako da možete lako skinuti korpu sa rama i poneti je uz stepenice ili dodati sedište za automobil na ram i početi šetnju čim parkirate bez potrebe da probudite dete.


RAM ZA KOLICA

Ram je centralna komponenta Book sistema. Na njega se dodaju korpa, sportsko sedište ili auto sedište, a sva tri elementa postavljaju se na ram i skidaju jednostavnim klikom. Sedište je moguće postaviti na ram tako da dete gleda ka roditelju ili u pravcu kretenja kolica, a kada nijedan element nije dodat, ram se može sklopiti tako da zauzima veoma malo mesta. Zahvaljujući specijalnim točkovima kolica je 30% lakše gurati od drugih kolica iste težine. Ram poseduje veliku pregradu za odlaganje stvari ispod sedišta. Dostupni su i dodaci, poput stope za vožnju starijeg deteta koje stoji ili držača za flašice.

POP UP KORPA (NAVETTA POP UP)

Prvi deo kompleta, namenjen deci koja još uvek nisu počela da se uspravljaju u sedeći položaj (0-6 meseci). Korpa ima veliki broj funkcija koje omogućavaju da bebi bude udobno u svim vremenskim uslovima, uključujući gornju stranicu koja gotovo u potpunosti zatvara korpu. Postava sadrži ventilaciju, a krov korpe može se postaviti u nekoliko položaja, od podignutog do potpuno spuštenog. Krov sadrži i mrežu za zaštitu od komaraca, dok materijal krova štiti dete od UV zračenja. Čak i kada je korpa prikačena za kolica, ceo komplet se može saviti i na taj način lako spakovati u prtljažnik.

TVRDA KORPA (NAVETTA XL)

Korpa za nošenje novorođenčadi i beba, težine do devet kilograma. Tvrda korpa se nosi u ruci, a kada se spusti može se lagano ljuljati. Uz jednostavno podešavanje dužine i položaja naslona za noge i leđa, beba će uvek biti udobno smeštena. Poseduje dva unutrašnja džepa u kojima se mogu čuvati sitni predmeti. Krov štiti od UV zračenja faktorom 50, dok grejač za noge čini i zimske šetnje prijatnim, pri čemu se može koristiti i u sportskom sedištu. Korpa je namenjena i za vožnju u automobilu, uz fiksiranje pojasom. Dužina kaiša se podešava, a postava se lako skida i pere. Sadrži kopču za igračku.

SPORTSKO SEDIŠTE

Deo Book-Up sistema u kome će vaše dete provesti najviše vremena, sportsko sedište dizajnirano je da pruži mališanima maksimalnu udobnost i slobodu pokreta. Postava se može skinuti i oprati u veš mašini, a donji deo je podesiv, tako da se sedište priladođava visini deteta. Dete je obezbeđeno kaiševima koji se povezuju sa sedištem na pet tačaka. Sedište se može naginajati u velikom luku, čak do 150°, a krov je jednako fleksibilan kao krov korpe. Ram se može sklopiti i kada je sedište povezano. Ručka na koju se dete naslanja je izuzetno mekana i čvrsta.

AUTO SEDIŠTE

Auto sedište koje se može koristiti i kao sedište za kolica predstavlja najinovativniji deo Book Pop-Up sistema. Kada se koristi kao auto sedište, ono je jedno od najbezbednijih sistema trenutno na tržištu, a ocenom 5 na nezavisnim testovima (kada se koristi sa posebnim postoljem). Može se koristiti u automobilu i bez postolja, vezivanjem za pojaseve, a takođe se može postaviti i na suvozačevo sedište, u suprotnoj orijentaciji. Sedište je namenjeno deci težine do 13Kg, odnosno do jedne godine ili malo starijoj. Krov sedišta i ručka su potpuno pokretni, a dete je u sedištu zaštićeno kaiševima koji se povezuju na pet tačaka.